LSPeL nuorisotyön syksyn kilpailupäivä

5.11.2023 Kankaanpään paloasemalla (Rautatienkatu 3) mittelöidään nuorisotyön syksyn kilpailupäivässä. Toiminta-alueet karsivat alueidensa edustajat kilpailupäivään, jossa kilpaillaan 10-tehtävä ja varhaisnuorten malja. Mahdollisuus on osallistua myös tieto-taito-merkkikokeeseen. Jokaisen kilpailun tarkemmat ohjeistukset löytyvät tästä artikkelista ja liiton nuorisotyön kilpailusäännöistä.

Ilmoittautuminen kilpailupäivään on avoinna HAKA:ssa 31.10. asti. Tärkeää on muistaa ilmoittaa osallistuvien joukkueiden kokoonpanot, sekä osallistuminen omakustanteiseen ruokailuun + allergiat.

ALUSTAVA AIKATAULU
Kilpailupäivä aloitetaan klo 10 saapumisella ja ilmoittautumisella.
Tieto-taito-merkkikoe
Lounas n. klo 12 (porrastetusti)
Varhaisnuorten Malja
10-tehtävä
Päivän päätös ja palkintojen jako

KILPAILUT

10-tehtävän kilpailu: Kilpailujoukkueen muodostavat kolme nuorta, joiden yhteisikä saa enintään olla 42 vuotta kilpailuvuonna. Nuorten tulee olla 10-17-vuotiaita kilpailuvuonna ja samasta nuoriso-osastosta. Kilpailuun voi osallistua 1 joukkue/palokunta.
 Kilpailuvarustus: harjoitusasu, saappaat, hanskat ja kypärä.
 
Varhaisnuorten malja:  Kilpailujoukkueessa on kolme nuorta, joiden yhteisikä saa olla enintään 29 vuotta kilpailuvuonna. Nuorten tulee olla kilpailuvuonna olla 6-10 vuotta. Kilpailuun voi osallistua 1 joukkue/palokunta.
 Kilpailuvarustus: harjoitusasu, saappaat ja hanskat

Varhaisnuorten maljan kaksi ennakkoon ilmoitettua tehtävää:
1. Pujottele sankoruiskun vesisuihkulla (jalkapallolla) kartoiden osoittama reitti
2. Liitä liittimet (työnjohto ja suohkuputki sekä pääjohto ja työnjohto jakoliittimeen)


Tieto -taito -merkkikoe:  on henkilökohtainen. Kokeeseen kuuluu teoriaosuus, jossa kysymykset ovat salaiset, sekä käytännönosuus määrätyistä tehtävistä.
Pääsyvaatimuksia kokeeseen: kokelas on ollut palokunnan nuoriso-osastossa vähintään yhden (1) vuoden ja palokunta on liiton jäsen, kokelaalla on vähintään kaksisataa (200) harrastustuntia ja kokelas on kilpailuvuonna 10-17-vuotias.

Tarkat ohjeet tieto- ja taito-osuuksiin löydät liiton kilpailusäännöistä.
Selain versioon pääset tästä.

Ennakkomateriaalina toimii tasokurssi 1 – tasokurssi 4 materiaalit. Löydät ne sähköisenä versiona täältä.

Lisätietoja:
Minttu Uitto / LSPeL nuorisotyön kilpailuvastaava / 040 548 9067 / minttu.m.nurmi@gmail.com