SUPERMESSUT 20.5. Naantalissa

Mistä on kyse?
20.5. lauantaina Naantalissa Maijamäen koululla tapahtuu! Koko perheen ja kaikkien palokuntalaisten tapahtuma kokoaa väkeä yhteen.
Kurkkaa tästä lisää.

Päivän aikana tullaan näkemään erilaisia näytöksiä ja kilpailuja, kuulemaan luentoja, kurkistamaan monipuolisesti pelastusalalla käytettäviin ajoneuvoihin ja muuhun kalustoon, sekä nauttimaan messupöhinästä!

KOKO PALOKUNNAN TAPAHTUMA?
Tapahtumassa on pyritty huomioimaan palokuntatoiminnan monipuolisuus mahdollisimman laajasti, ja sen vuoksi eri toimintoja on suunnattu kaikenikäisille. Kaikille alkusammutusta, hallinnollisista asioista kiinnostuneille mm eri turvallisuusalan yrityksien esittelyä, kalustosta kiinnostuneille monipuolisesti kalustoa sammutusautosta erikoiskalustoon ja vesipelastamiseen). CTIF-kaluston mahdollinen käyttö ja tutustuminen, Jounin Malja -kilpailu naisille. Mukana tapahtumaa toteuttamassa ovat kymmenet ja kymmenet alueemme toimijat, heihin pääset tutustumaan paremmin TÄSTÄ.

TOIMIJAKSI?
Messut ovat suuri kokonaisuus, jonka tekemisessä ei ole koskaan liikaa käsipareja mukana. Kutsummekin sinut mukaan tekemään tapahtumaa kanssamme. Ilmoittautuminen HAKA:ssa 7.5. mennessä. Toimihenkilöille järjestetään infotilaisuus 26.4. ja linkin teamsiin jokainen saa vahvistusviestinä ilmoittauduttuaan. Mikäli tarvetta on, voidaan järjestää vielä toinen yleisinfo ennen SUPERMESSU- päivää!

RUOKAA
SUPERMESSUT:lla tulee olemaan tarjolla palokuntanaisten valmistama keittolounas, jonka pystyy etukäteen itselleen /palokunnalleen / ryhmälleen varaamaan oheisen linkin kautta. TÄSTÄ
Keittolounaan hinta on 6€ / hlö.

Palokuntaveteraanit toimivat tapahtumassa myös ruoanvalmistuksellisissa tehtävissä, sillä SUPERMESSUT:lla on myynnissä myös Kivikylän huiluntuhti makkaraa messuhinnoin. Palokuntanuorten leireillä joka kesä kuumille kiville menevät leirimunkit tulevat myyntiin myös SUPERMESSUILLE!
Koko tapahtuman ajan kävijöitä palvelee myös monipuolinen kanttiini Maijamäen koulun kupeessa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Päivi Sirola – 040 725 4190 – SUPERMESSUT
Nina Aronen – 044 541 0221 – LSPeL