SUPERMESSUILLE – tule viihtymään!

Lähde Naantalin Supermessuille viihtymään perheen kanssa!                                          

Supermessut järjestetään lauantaina 20.5. klo 10–15 Maijamäen koulussa ja Teljentien kentällä osoitteessa Kristofferinkatu 1, Naantali.

Vapaa sisäänpääsy

Supermessut on laajalle yleisölle tarkoitettu pääsymaksuton tapahtuma. Ohjelma sopii kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Alueella on kanttiini, josta voi ostaa kuuluisia ”leirimunkkeja” ja keittolounasta edullisesti. Palokuntanaiset valmistavat nämä herkut.

Taustaa

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto (LSPeL) täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Naantalin Supermessut on osa juhlavuoden tapahtumia. Se on koko perheen ja kaikkien palokuntalaisten yhteinen tapahtuma. Tavoite on lisätä turvallisuustietoisuutta alueella ja mahdollistaa palokuntalaisille mukava päivä.

Supermessuilla on paljon nähtävää ja tekemistä!

Jokaiselle jotakin; luentoja, kilpailuja, messupisteitä, pelastusajoneuvoja sekä erikoiskalustoa. Näytöksiä on pitkin päivää; tieliikennepelastusta, pintapelastusta ja ensiapua. Eläinten pelastukseen pääsee tutustumaan messupisteellä koko päivän ajan. Alkusammutusta voit myös itse kokeilla! Minipaloauto on pesueen pienten vetonaula ja paljon isoja hälytysajoneuvoja myös aikuisten makuun näytteillä. Messualueella on CTIF kilpailurata ja mitellään palokuntanaisten Jounin-malja -kilpailu. LSPeL:n oma maskotti, turvallisuusviestinnän asiantuntija, Häly-kissa kiertää alueella. Messukävijöitä viihdyttämässä on myös Turun VPK:n puhallinorkesteri.

Järjestäjät

Supermessuja on järjestämässä LSPeL:in lisäksi mm. Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Satakunnan pelastuslaitos, Pelastusopiston opiskelijayhdistys, Tulli, Poliisi, SPEK, VPK:t, Naantalin seudun Meripelastus, Turun eläinsuojeluyhdistys TESY, SPR Nallesairaala ja Naisten Valmiusliitto. Lisäksi paikalla on liuta alueellisia turvallisuusalan toimijoita ja yrityksiä; mm. Sammutinhuolto Ketonen, Esteri Group, Turvata…

Pysäköinti

Alueella on liikenteenohjaus. Pysäköintitilaa on rajoitetusti. Yleisön kannattaa tulla linja-autolla tapahtumaan, Supermessut on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Föli -liikenteen linjoilla 6 ja 7 pääsee helposti liikkumaan Turun ja Naantalin väliä.

Lisätietoa

Tästä linkistä pääset tutustumaan tarkemmin tapahtumaan ja Häly-kissaan. Myöhemmin julkaisemme myös tarkemman ohjelma-aikataulun.

Lämpimästi tervetuloa Supermessuille!