SUPERMESSUT 20.5. Naantalissa

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN
Maijamäen koulu, Naantali, Kristofferinkatu 1
20.5.2023 lauantaina klo 10–15
Koko perheen ja kaikkien palokuntalaisten SUPERMESSU-tapahtuma. Messuilta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, lähtekää matkaan koko palokunnan voimin, osastoittain, tai perheiden kanssa.

YHTEISTYÖ
Tapahtumaa toteuttamassa kanssamme ovat mm: Poliisi, Pelastusopiston oppilasyhdistys, V-S Pelastuslaitos, Satakunnan Pelastuslaitos, Tulli, V-S Pelastuskoirat, SPEK, Rajavartiolaitos, palokalustoliikkeitä… Mukana myös TV:stä tuttu Tullikoira Pepi ohjaajansa Mikan kanssa.

Tapahtuma-alueella on monenlaista pelastustoimen kalustoa alueemme palokunnilta ja pelastuslaitoksilta. Palokunnassanne on kalustoa, jota voisitte esitellä tapahtumassa? Haluamme teidät mukaan!

Ottakaa rohkeasti yhteyttä nina.aronen@lspel.fi viimeistään 16.4. mennessä.

KILPAILUT
CTIF
Messualueella järjestetään CTIF-kilpailun harjoitusleiri aikuisille ja nuorille. Halukkaat pääsevät kokeilemaan ja tutustumaan kilpailutoimintaan ohjatusti. Paikalla on myös konkareita ja ammattilaisia valmentamassa sekä jakamassa sekuntien arvoisia vinkkejä.

Mikä CTIF? – tutustu tästä lisää: https://www.ctif.fi/toiminta
Lisätietoja: Kalle Lehtonen  kalle.lehtonen@rvpk.org

JOUNIN-MALJA
SUPERMESSUT-päivänä kilpaillaan palokuntanaistyön kalustonkäsittelykilpailu Jounin-malja. Kilpailuun toivotetaan tervetulleiksi kaikki alueemme naiset.
Kilpailujoukkueen vahvuus on 1+2.
Ilmoittautuminen HAKA:ssa 1.5. mennessä.

Lisätietoja: suvi.laaksonen@gmail.com
Säännöt: www.lspel.fi/wp-content/uploads/2019/12/jounin-malja-saannot.pdf

MESSUOSASTOT
Messut eivät ole mitään ilman messuosastoja! Messualueella on useita yrityksiä paikalla. Kaipaako työpaikkasi tai yrityksesi näkyvyyttä? Tule mukaan!
Ota yhteyttä saija.kirstila@lspel.fi viimeistään 16.4. mennessä

Tervetuloa viettämään kiva päivä SUPERMESSUILLE!