Hei olen uusi järjestöohjaaja Nina

”Uusi Anssi” täällä moikka! Olen Nina, tai Ninni näin ystävien kesken. Olet voinutkin jo törmätä minuun liiton tapahtumissa, kuten leireillä vuodesta 2008, tai alueen kilpailuissa ja Tulimeri- risteilyillä. Kymmenen vuotta palokuntalaiselämää Porin VPK:ssa, sekä järjestökokemusta ovat esimerkiksi niitä asioita, joita tuon mukanani järjestöohjaajan työhön.

Työtehtävien moninaisuus on tullut tutuksi uudessa työssäni järjestöohjaajana.

Työ tutuksi

Ensimmäinen kuukausi uudessa työssä alkaa olla takana, ja olo on innostunut, motivoitunut ja kiitollinen. Ajattelin neljä viikkoa sitten, että olen hyvin perillä tulevista työtehtävistäni, mutta mitä vielä! Joka päivä opin uutta, ymmärrän lisää ja tutustun uusiin upeisiin ihmisiin alueellamme. Kiitollinen, koska saan tehdä just tätä työtä. Innostun helposti, joten jos mieleen tulee jokin tapahtuma tai idea, aina kannattaa soittaa, somettaa, lähettää savumerkkejä, niin voidaan miettiä yhdessä toteutusta. Tutuksi on tullut ajalle tyypillinen suunnittele-järjestä-peru, mutta toivon mukaan pääsen pian tapaamaan teitä kaikkia ja järjestämään niitäkin tapahtumia, jotka päästään myös oikeasti toteuttamaan.

Tuleva syksy tuo mukanaan ajalle tyypilliset haasteet, mutta myös kivaa uutta pöhinää toimintaan kesän ja hiljaisen kevään jälkeen. Toivon mukaan järjestämään päästään NaNu- seminaari, nuorisotyön toimintapäivä, kursseja, sekä kivaa yhteistä tekemistä. Kalenterissa on merkittynä myös suunnittelupalaverit ensi vuoden Tulimeri -risteilyäkin varten, toivottavasti päästään risteilemään isolla porukalla tammikuussa. Katseita on myös suunnattu jo ensi kesään ja Eldis22 -suurleiriin ja sen järjestelyihin, joihin olen jo päässyt hyppäämään mukaan.

Jotain minusta

Asustelen Porissa yhdessä avopuolisoni ja 8-vuotiana koiramme kanssa. Pidän kovasti uuden oppimisesta, sekä itseni kehittämisestä. Opiskelenkin samalla yleistä kasvatustiedettä Tampereen yliopistolla. Muutoin aikaa kuluu töiden ja koulun ohella ystävien ja perheen kanssa, sekä harrastuksissa. Palokuntatoiminnan ohella harrastuksiini kuuluu pitkät lenkit luonnossa, ja jooga. Syön pizzani ananaksella, laitan kinkun ennen juustoa leivän päälle ja ainoa oikea nimi mokkapalle on Masaliisa.

Kuvia vuodesta 2008 vuoteen 2019

Jos kiinnostaa tulla kurkkaamaan mitä järjestöohjaajan työpäivään kuuluu, ota seurantaan meidän liiton Instagram -sivu. Ensi viikon torstaina 2.9. päivittelen työpäiväni kuulumisia siellä, sekä vastailen teidän kysymyksiin. Liiton IG -tilin löydät @lspelastus

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

Nina Aronen
järjestöohjaaja
nina.aronen@lspel.fi