Projektipäällikkö 2026 valtakunnalliselle leirille!

Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton hallitus on kokouksessaan 28.5.2024 nimennyt Valtakunnallisen Palokuntanuorten suurleirin Projektipäälliköksi turkulaisen Sari Lehtosen.

Sarilla on palokuntakokemusta useiden vuosien ajalta Paattisten VPK:sta ja leirejäkin on hänelle kertynyt jo lähes kaksikymmentä. Viime aikoina Sari on toiminut leirillämme viestinnän parissa ja Eldis 22 -suurleirillä koulutuksen toimialan varapäällikkönä. Niin yrittäjänä toimimisesta kuin muista esimiestehtävistä yli kymmenen vuoden ajalta kertyneestä kokemuksesta Sari kokee varmasti olevan hyötyä uudessa tehtävässä.

“Olen innoissani tulevasta projektista, jota pääsen toteuttamaan yhdessä leirintekijöiden kanssa. Täytettävät saappaat ovat kyllä suuret, mutta olen varmoin mielin niiden täyttymisestä yhteistyöllä ajallaan.”

Vapaa-aikanaan tuleva projektipäällikkö palautuu joogan, ystävien, ja tietenkin palokuntaharrastuksen parissa. “Kaikenlainen hyvinvointia edistävä toiminta on mielestäni tärkeää.”

Sari aloittaa projektipäällikkönä elokuussa 2024. Syksyn mittaan Sarin tavoittaa parhaiten sähköpostilla, puhelimitse tai eri tapahtumista.

“Toivottavasti törmätään eri tilaisuuksissa! Jos näet minut jossain, tule ihmeessä juttelemaan, eli klassikko ‘Vedä hihasta!’ “

Lisätietoja elokuuhun asti antaa: toiminnanjohtaja Antti Ali-Raatikainen, 050 587 3311, antti.ali-raatikainen@lspel.fi