Kouluttajaristeily 2024 seilataan syyskuussa

20.-21.9.2024 järjestetään perinteinen LSPeL-kouluttajaristeily. Lähtö risteilylle on Turusta iltalaivalla 20.9. klo 18:30. Paluu 21.9. klo 16:30. Kokoontuminen satamaan klo 17:30 alkaen. Tapahtumapaikkana m/s Baltic Princess.

Tänä vuonna kouluttajaristeilyllä uppoudutaan esiintymisen ja johtamisen maailmaan unohtamatta verkostoitumista ja ryhmätöitä. Risteily on tarkoitettu kaikille kouluttajatehtävissä toimiville osastosta riippumatta. Ohjelma alkaa jo perjantai-iltana. Alustavan ohjelman ja kouluttajat löydät alta & TÄSTÄ.

Kuinka johtaa kun ei voi käskeä? Aleksi Peurala, järjestöpäällikkö, SSPL

Sopimuspalokuntalaisten johtaminen vaatii erityisiä taitoja ja lähestymistapoja, sillä normaaleja työelämän johtamisen metodeja ei voida soveltaa suoraan. Vapaaehtoisten motivointi, sitouttaminen ja tehokas tiimityöskentely edellyttävät johtajalta kykyä inspiroida, motivoida ja luoda vahva yhteishenki. Keskeisiä elementtejä ovat avoin viestintä, luottamuksen rakentaminen, palautteen antaminen ja vastaanottaminen sekä selkeiden tavoitteiden asettaminen. Johtajan on myös oltava esimerkkinä, osoitettava arvostusta ja tunnustusta jokaisen panokselle sekä luotava ympäristö, jossa vapaaehtoiset kokevat työnsä merkitykselliseksi ja palkitsevaksi. Näin voidaan luoda motivoitunut ja tehokas sopimuspalokuntatiimi, joka toimii saumattomasti yhteen kriisitilanteissa.

Haluatko varmuutta vuorovaikutukseen? Miten oppia nauttimaan esiintymisestä?Saija-Reetta Kotirinta, Näyttelijä & tuottaja

Miika Storm Photography

Tule mukaan etsimään rentoutta esiintymiseen ja improvisaatioon eri käytännönharjoitusten avulla. Olen teatterin moniosaaja, näyttelijä, ohjaaja, tuottaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus näyttämöltä ja esiintymisestä. Valmentajana luotan positiiviseen pedagogiikkaan huumoria unohtamatta. Tällä hetkellä työskentelen Shed Säätiön tuottajana Helsingin Kaupunginteatterissa ja näyttelen Suomen Musiikkiteatterin Paratiisi-musikaalissa.

Kouluttajaristeilyn matkapaketit:

2 hh + ateriapaketti (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 123 €
2 hh + illallisbuffet (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 80 €
2 hh + illallinen + lounas (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 110 €
2 hh + illallinen + aamiainen (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 99 €
2 hh + lounas (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 67€
2 hh + aamiainen (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 58€
2 hh + (sis. polttoaine- ja päästölisämaksu) 39 €

Ilmoittautuessa valitaan matkapaketti sekä ilmoitetaan hyttikaveritoive ja muut mahdolliset lisätiedot.
Ilmoittautuminen HAKA:ssa 15.8. mennessä. Sitovat ilmoittautumiset. Tapahtuma on K-18.

Tervetuloa mukaan kouluttajaristeilylle!

Lisätietoja risteilystä:
Alisa Elovaara, alisa.elovaara@lspel.fi