OPERAATIO VILLASUKKA2021

Puikot heilumaan!

Olemme vastanneet KYLLÄ Operaatio Ruokakassi ry:n avuntarpeeseen ja Länsi-Suomen Pelastusalan liiton alueella toimivat palokuntanaiset tekevät yhdessä tuhansia villasukkia jouluksi 2021.

Operaatio Ruokakassin tehtävänä on keskitetysti hankkia ja toimittaa ruokaa jaettavaksi yhdistyksen jäsenjärjestöjen kautta vähävaraisille ihmisille. Kaikki heidän jakama ruoka on ilmaista ruokakassin hakijalle ja ruokajonoon voi mennä kuka tahansa apua tarvitseva.

Me olemme osaltamme tuomassa hyvää joulumieltä tähän Operaatio Ruokakassiin kutomalla villasukkia jaettavaksi vähävaraisille jouluna 2021 ruokakassien yhteydessä sekä annettavaksi Logomossa järjestettävässä Vähävaraisten joulujuhlassa.

Tarve on 6000 parille villasukkia yleiskoossa 39-43. Kaikkien tekijöiden kädenjälki saa näkyä. Väreillä, langan merkillä tai mallilla ei ole väliä. Pääasia on, että sukat lämmittävät ja kestävät käyttöä. Kaikki tekevät omalla tavallaan eikä sukkien tarvitse olla samanlaisia, emme me tekijätkään ole eivätkä sukkien saajat. Tärkeintä on tekeminen ja osallistuminen – hyvän mielen tuominen.

Nyt siis mahdollisimman monet puikot heilumaan osastoissa

Käyttäkää mielikuvitusta, opastakaa toisianne, opetelkaa yhdessä, järjestäkää lankakeräyksiä ja ennen kaikkea osallistukaa. Tarkempia ohjeita sukkien keräyksestä ja toimittamisesta tulee myöhemmin kuten myös sukkien merkinnästä.

Tämä haastava aika tekee monen arjesta entistä köyhempää ja kurjempaa ja apumme on merkityksellistä. Ollaan yhdessä tekemässä hyvää ja aloitetaan se nyt.

Jouluisin terveisin

Mervi Parkkonen
naistyönjohtaja
Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto