Nuorisotyön kevät 2024

Palokuntanuorisotyön kevät on todenteolla alkanut, kun NOK-kurssin ilmoittautuminen on käynnissä, leirikirje 1 lähetetty osastoihin ja kilpailupäiväkin häämöttää edessä. Tästä artikkelista löydät koottuna ajankohtaiset asiat LSPeL nuorisotyöstä tällä hetkellä.

LEIRITOIMINNAN KEHITTÄMISPÄIVÄ
Leirin palautekyselyyn vastanneista toimihenkilöistä 91 % vastasi olevansa kyllä tai ehkä kiinnostunut osallistumaan leirin kehittämiseen.
Leirin kehittämispäivässä kootaan laaja-alaisesti näkemyksiä, ideoita ja ajatuksia! Päivä on tarkoitettu kaikille leirin toimihenkilöille (jo toimiville tai siitä kiinnostuneille). Tuo siis itsesi ja kaverit mukaan!
Päivän aikana tutustutaan alueeseen, ruokaillaan ja työskennellään työpajoissa. Lisää pääset lukemaan täältä.
Ilmoittautuminen HAKA:ssa 25.2. mennessä.

PALOKUNTALEIRILLE ERI TEHTÄVIIN; mitä, missä, milloin – info kaikille kiinnostuneille
Kiinnostaisiko sinua tulla tekemään leiriä , mutta et oikein tiedä mitä siellä tekisit? Järjestämme teamsilla tilaisuuden kaikille kiinnostuneille, jossa esitellään leirin toimintoja ja mahdollisuuksia. 
Osallistua voi, vaikka ei olisi koskaan ollut leirillä tai siitä olisi kertynyt jo hieman aikaa. 
Järjestämme 13.3.2024 klo 17 teams -yhteydellä infotilaisuuden. 
Linkki teamsiin lähetetään tähän lomakkeeseen ilmoitettuun sähköpostiin 13.3. päivän aikana ennen tilaisuuden alkua.  Ilmoittautumaan pääset tästä.

KEVÄÄN KILPAILUPÄIVÄ
Nuorisotyön kevään kilpailupäivä järjestetään Koulukeskus Pääskyssä (Koulutie 6), Jämijärvellä huhtikuun ensimmäisenä  lauantaina 6.4. klo 10-15 (alustava päättymisaikataulu). Kilpailupäivässä kilpaillaan liiton tietokilpailu & Nummelan Malja.
Päivän aikana järjestetään omakustanneruokailu, jonka hinta on noin 4-6€/osallistuja. Mukaan ei tarvitse ottaa kalustoa.
Ilmoittautuminen HAKA:ssa 26.3. mennessä (ennen pääsisiästä)
Lisätietoja löydät liiton nettisivuilta – tästä.

TEEMAPÄIVÄ -KOULUTUS HUHTIKUUSSA
PeHa / Turvallisuuskeskuksessa Porissa järjestetään 13.-14.4.2024 ensisijaisesti nuoriso-osaston kouluttajille suunnattu koulutuskokonaisuus. Ideana on antaa kouluttajille kokemuksellinen harjoitusviikonloppu, jossa on mahdollisuuksia oppia ja kerrata mm savusukellusta, laskeutumista, vaihtoehtoisia sammutusmenetelmiä, tms. Antaen kouluttajille vinkkejä ja ideoita kouluttaa samoja aiheita turvallisuusohjeistusten puitteissa nuorille. ”Mitä voi tehdä ja mitä ei voi tehdä”.
Lisätietoa tulossa maaliskuun aikana. Lyhyesti asiaa liiton nettisivuilla – tästä.

TULINUMMI-24
Ensi kesän leirin ajankohtaiset asiat ja vastikään julkaistun leirikirjeen löydät täältä.

NUORISO-OSASTON KOULUTTAJAKURSSI (NOKK)
NOKK järjestetään maaliskuussa 8.-9. & 23.-24. päivä Taivassalon VPK:lla, Vakka-Suomessa.
Kurssille ilmoittautuminen on auki HAKA:ssa 29.2.2024 asti. Osallistujille tullaan vahvistamaan heidän hyväksymisensä kurssille.
Kouluttajakurssi on peruskoulutus jokaiselle nuoriso-osaston ohjaajatehtävissä toimivalle. Kurssi antaa myös lisäideoita jo kokeneelle kouluttajalle! Vaatimuksena kurssille on 16 vuoden ikä.
Lisätietoja omasta artikkelistaan täältä. NOKK mainos löytyy täältä.