LSPeL hallituksen 1. kokous 2021

Varapuheenjohtajat nimetty ja valiokunnat vahvistettu

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n hallitus piti vuoden 2021 järjestäytymiskokouksensa etänä 9.2. Hallituksen kokoonpano on sama kuin edeltävänäkin vuonna, ja myös varapuheenjohtajat valittiin jatkamaan edelleen:

LSPeL hallitus 2021

Vainio Kai                          puheenjohtaja
Parkkonen Mervi             I varapuheenjohtaja
Haanpää Petri                  II varapuheenjohtaja
Aaltonen Hannes
Ansio Juho
Forsman Tom
Friberg Harri
Haikonen Markku
Jalo Juha
Lammensalo Pasi
Latvala Mari
Lehtonen Esko
Lehtonen Kalle
Lehtonen Matti
Perttula Arto
Salminen Kimmo
Tenhunen PerttiViili Ari

LSPeL HALLITUS JA VALIOKUNNAT 2021 TÄSTÄ

Valiokunnat esityksien mukaan

Hallitus vahvisti valiokuntien (koulutus-, nuorisotyö-, naistyö-, veteraani-, järjestö- ja tiedotusvaliokunta) kokoonpanot esitysten mukaan sekä liiton kulutositteiden tarkastajiksi kuluvalta vuodelta Juho Ansion ja Kalle Lehtosen.

Suurin muutos luottamushenkilöstössä tälle vuodelle lienee liiton nuorisotyönjohtajan vaihtuminen. LSPeL hallitus vahvisti nuorisotyövaliokunnan esityksen nuorisotyönjohtajasta. Uusi LSPeL nuorisotyönjohtaja on Kirsi Peltonen (Salon VPK). Esko Lehtonen (Karjalan VPK) toimi sitä ennen liiton nuorisotyönjohtajana vuosina 2001-2006 & 2012-2020. Nuorisotyön ”valtikanvaihto” suoritettiin keskiviikkona 10.2. pidetyssä nuorisotyövaliokunnan kokouksessa.

Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu

Lisäksi Satakunnan Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun maakuntatoimikuntaan valittiin alkaneeksi kaksivuotiskaudeksi Mervi Parkkonen varsinaiseksi jäseneksi ja Anssi Lamminen varajäseneksi.

Kevään tapahtumat edelleen epävakaina

Alkanuttakin toimintavuotta korona varjostaa vielä pitkään, ja LSPeL:n perinteisten tapahtumien (mm. palokuntanuorisoleiri ja veteraanipäivä) toteutuminen on siten edelleen auki. Niiden suunnittelu kuitenkin jatkuu normaaliin tapaan. Pitkään valmisteilla ollut ja odotettu, mutta monta mutkaa matkallaan kohdannut C-ajokorttihanke herätti myös runsaasti keskustelua. Siitä on tässä uutiskirjeessä oma juttunsa.

Seuraava liiton hallituksen kokous on tilinpäätöskokous 4.3.

Antti Ali-Raatikainen
toiminnanjohtaja
Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto