Avustusten hakeminen palokuntayhdistyksille

Tahoja, jotka tukevat vapaaehtoista pelastustoimintaa ja sen monipuolista toimintaa, on olemassa useita. Palokunnilla on mahdollisuus hakea erilaisia avustuksia toiminnan tueksi ja mahdollistamiseksi.

Tänä vuonna Palosuojelurahasto tukee sopimuspalokuntia korvaamalla 75% hankintahinnasta tietyin reunaehdoin.
Sopimuspalokuntien pienavustuksia voidaan myöntää sopimuspalokunnille, joilla on voimassa oleva palokuntasopimus hyvinvointialueen kanssa. Avustusta voidaan myöntää myös palokuntayhdistyksille sekä muille pelastusalalla toimiville yhteisöille, jotka ovat tehneet hyvinvointialueen kanssa sopimuksen pelastustoimintaan kuuluvien tehtävien hoitamisesta. Avustuksilla tuetaan hälytysvalmiuden tehostamista sekä työturvallisuuden parantamista tukevia kalustohankkeita. Avustuksilla tuetaan VPK-toiminnan jatkuvuutta ja toimintaedellytyksiä.”

Sopimuspalokuntien pienavustuksia voi hakea ympäri vuoden.

Tarkemmat tiedot löydät PSR:n kotisuvilta – täältä.

Muita avustuksia:

Muista mahdollisista avustuksista sisarliittomme Uudenmaan Pelastusliitto on koonnut sivuilleen kattavan listauksen, johon voit tutustua paremmin tästä.

Jokin puuttuu?

Mikäli tiedossanne on taho, joka voisi mahdollisesti tukea / tukee yhdistystoimintaa tai sopimuspalokuntatoimintaa, täydennämme mielellämme listaa.
Lähetä viestiä toimisto@lspel.fi tai nina.aronen@lspel.fi