Tulinummi 2024 palokuntaleiri

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto Ry järjestää vuosittain liiton jäsenpalokunnille tarkoitetun nuorisoleirin. Leirit ovat kooltaan noin 1000 henkilöä, joista nuoria on noin 700 ja aikuisia erilaisissa tehtävissä noin 300. Leirejä LSPeL on järjestänyt vuodesta 1947 (Säkylän Eenokki).

30.6.-5.7.2024 Nousiaisissa järjestetään 76. Palokuntanuorten leiri.

Leirikirje 1 on nyt julkaistu ja lähetetty palokuntiin, löydät sen myös alta.
LEIRIKIRJE 1

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu tutusti HAKA:n kautta, ja aukeaa 1.3. Kerätäksesi ja varmistaaksesi leirille osallistuvien tiedot, löydät täältä lähtijöille jaettavan ilmoittautumislomakkeen, jonka avulla teet ilmoittautumiset HAKA:ssa 31.3. mennessä. Ilmoittautua voi myös 1.4. eteenpäin, huomioi muutos leirimaksussa.

UUSI sähköinen ilmoittautumisen lisätietolomake korvaa aiemmin liittoon sähköpostilla toimitetut excel-tiedostot (hakeutuminen Pelastustoiminnan peruskurssille (PeTope) TAI Nuoriso-osaston kouluttajakurssille (NOKK), terveydellinen tieto, lääkitys & oppimishaaste, erityisruokavalio, lapsi alle 7v).
Linkki sähköiselle lomakkeelle on toimitettu palokuntiin ja löytyy leirikirjeestä 1.

LEIRIN AJANKOHTIASUUDET:
Leiritoiminnan kehittämispäivä
2.3. lauantaina Nousiaisiin. Päivän aikana tutustutaan alueeseen, ruokaillaan ja työskennellään työpajoissa. Leirin 2024 kuulumisista päivän aikana kertoo leirinjohtaja Mikko Rauhanen. Etukäteen valmistautumista ei tarvita, vain avoin ja positiivinen asenne.

Mistä on kyse leiritoiminnan kehittämispäivässä?
Leirin palautekyselyyn vastanneista toimihenkilöistä 91 % vastasi olevansa kyllä tai ehkä kiinnostunut osallistumaan leirin kehittämiseen. Leirin kehittämispäivässä kootaan laaja-alaisesti näkemyksiä, ideoita ja ajatuksia! Päivä on tarkoitettu kaikille leirin toimihenkilöille (jo toimiville tai siitä kiinnostuneille). Tuo siis itsesi ja kaverit mukaan! Päivän aikana myös mahdollisuus katsaukseen tulevaan leirialueeseen!

Ilmoittaudu mukaan HAKA:ssa 25.2. mennessä.

PALOKUNTALEIRILLE ERI TEHTÄVIIN? MITÄ, MISSÄ, MILLOIN -INFOTEAMS 13.3.
Kiinnostaisiko sinua tulla tekemään leiriä , mutta et oikein tiedä mitä siellä tekisit? Järjestämme teamsilla tilaisuuden kaikille kiinnostuneille, jossa esitellään leirin toimintoja ja mahdollisuuksia. 
Osallistua voi, vaikka ei olisi koskaan ollut leirillä tai siitä olisi kertynyt jo hieman aikaa. 

Järjestämme 13.3.2024 klo 17 teams -yhteydellä infotilaisuuden. 

Linkki teamsiin lähetetään tähän lomakkeeseen ilmoitettuun sähköpostiin 13.3. päivän aikana ennen tilaisuuden alkua. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Tervetuloa!