Tulimeren 2024 artistikattaus – olkaa hyvät!

Nyt sitä saa, nyt sitä saa, nimittäin artistikattaus on katettu.

19.-20.1.2024 Tulimeri goes Olympics- teemaisella risteilyllä ei ohjelmasta ole pulaa, kaikkialla tapahtuu!
Risteilylle lähdetään 19.1. klo 18.30 ja satamaan palataan 20.1. klo 16.30.
(Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä..)

Tässä he ovat TULIMERI 2024 TÄHDET:

VIIHDEARTISTI
HEIKKI VILJA
STAND UP -KOMIIKKA
kuva: Petri Mast

”Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta.

Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen. Vaikka hän tarpeen tullen osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, voi yleisö olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.”

TANSSIARTISTI
JANNE TULKKI

Janne Tulkki

Viihdyttänyt suomalaista tanssi- ja iskelmäkansaa musiikkiviihteen huipulla jo pian kaksikymmentä vuotta. Yli 250 000 myytyä albumia. Janne valittiin Vuoden solistiksi 1999 ja vuonna 2000 hän sai vuoden 1999 Miesartistitulokkaan Emman. Matka jatkui aktiivisesti keikkaillen, ja studiollakin on käyty aktiivisesti koko uran ajan. Viimeisimpänä singlenä on julkaistu Elämä on kaunis (2021).

TÄHTIARTISTI
STIG

Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Syksyllä 2020 STIG oli mukana Nelosen huippusuositussa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa hän ihastutti muun muassa ilmiömäisen suosion saavuttaneella Kuningaskobra-hitillään.

LAIVAN BILEBÄNDI
BANANABÄND

”Mahdottoman maukas ja ihanan iloinen BananaBand on viidestä ammattimuusikosta koostuva bilebändi, joka luo lukuisten keikkojen kokemuksella parhaat juhlat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Helsinkiläinen yhtye soittaa suosituimmat kappaleet niin Lauri Tähkästä David Gueattaan kuin Haloo Helsingistä Bessiin.  Banskut osaa pitää hauskaa lavalla ja luoda bilefiiliksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.” (Lisää voit lukea täältä.)

Tarkempi esiintymisaikataulu julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa viihtymään jälleen Tulimerelle!