Nuorisotyön yhteinen toimintapäivä 2.10.2021

Tulossa on syksyn kivoin lauantai – Nuorisotyön yhteinen toimintapäivä Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueella, Porissa 2.10.2021. Päivän tarkoituksena on koota yhteen liiton alueen nuoret kilpailun, koulutuksen ja hauskapidon merkeissä. Kilpaillaan sankoruiskun- ja tietokilpailun SM- karsinnat. Kouluttaudutaan ikä- ja osaamistason mukaan pienryhmissä. Iltapäivällä tutustutaan erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin ja aktiviteetteihin. Ohjelmassa on myös Pelastusharjoitusalueen esittely, sekä sammutustyökurssin harjoitusnäytös.

Ruokaillaan Isomäki Areenan Patasydän -ravintolassa (Osallistujille maksuton).

Toimintapäivän sankoruiskukilpailun ohjeet:
Kilpailu toimii karsintakilpailuna Eldis 2022-leirin SM-sankoruiskukilpailuun.  Joukkue koostuu kolmesta (3) palokuntanuoresta, jotka ovat samasta nuoriso-osastosta. Joukkueen jäsenistä yksi saa täyttää enintään 12 vuotta, yksi enintään 14 vuotta ja yksi enintään 17 vuotta kilpailuvuonna. Palokunnasta voi osallistua karsintakilpailuun 1 joukkue. Kaksi parasta joukkuetta lunastavat paikkansa SM-sankoruiskukilpailussa Eldis-leirillä. 
Varustus: jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla kypärä, saappaat ja käsineet. Varusteita on käytettävä kilpailusuorituksen aikana.  
Kilpailusäännöt lötyvät palokuntaan.fi – sivustolta: SM-sankoruiskun säännöt

Toimintapäivän tietokilpailun ohjeet:
Kutakin toiminta-aluetta saa edustaa kaksi joukkuetta. Sama henkilö EI voi olla kahdessa eri joukkueessa. Kilpailujoukkueen muodostavat kolme nuorta, joiden yhteisikä saa enintään olla 42 vuotta kilpailuvuonna. Nuorten tulee olla 10-17-vuotiaita kilpailuvuonna ja samasta nuoriso-osastosta. Vajaalla joukkueella ei saa osallistua.
Kilpailukysymykset ovat palokuntanuorten koulutusjärjestelmän mukaisten kurssien (TaKu 1 – TaKu 4) sisällöistä.

Lisätietoja:
nina.aronen@lspel.fi