REKRY: Projektipäälliköksi suurleirille 2026

Haemme Länsi-Suomen Pelastusalan Liittoon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
vastaamaan pelastusliiton järjestämästä valtakunnallisesta 2026 palokuntanuorisoleiristä.

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry toimii pelastusalan ja turvallisuuden edistäjänä Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Merkittävimpiä toimintamuotoja ovat palokuntien kouluttaminen, nais-, nuoriso-, ja veteraanityö sekä turvallisuusviestintä. Liiton jäsenistö koostuu alueen 115 vapaaehtoisesta palokunnasta sekä joukosta muita turvallisuusalan yhdistyksiä ja yrityksiä. Liitolla on toimipaikat Turussa ja Porissa.

Palokuntaleirejä on järjestetty jo vuodesta 1946. Vuosittain niitä järjestetään maan eri pelastusliitoissa. Joka neljäs vuosi järjestetään valtakunnallinen palokuntanuorisoleiri, joka kokoaa yhteen palokuntanuoret ympäri Suomen. Leiri tarjoaa nuorille kesäisin elämyksellisen ja koulutuksellisen tilaisuuden tavata muita, sekä syventää palokuntataitojensa osaamista ainutlaatuisessa ympäristössä.

Valtakunnallista leiriä toteuttamaan kootaan leirityöryhmä vapaaehtoisista palokuntatoimijoista, jota johtaa leirinjohtaja Mikko Rauhanen. Projektityöntekijän tehtävä on tukea ja mahdollistaa vapaaehtoisista koostuvan leirityöryhmän työskentely parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä odotamme:
Tämän lisäksi hakijalta odotamme näyttöä onnistuneiden projektien vetämisestä sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja.  Osaat koordinoida sekä hankkeen toiminnallista, että taloudellista etenemistä tavoitteiden mukaisesti.

Merkittäviä etuja tehtävään ovat hyvät viestintätaidot (esim. some), tarkkuus ja jämäkkyys. Hanketyössä menestyksekäs onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyä ja MS 365 -ympäristön hallintaa. Mahdollinen kokemus palokuntatoiminnasta on hyödyksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. alempi korkeakoulututkinto tai kokemusta vastaavantyyppisten hankkeiden / projektien koordinoinnista.

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti hyväksytyllä ja sosiaalisesti merkittävällä vapaaehtoistoiminnan sektorilla. Työskentelet motivoituneiden ja kokeneiden vapaaehtoisten leirintekijöiden kanssa, jotta palokuntanuoret saavat upean leirielämyksen.

Kiinteän kk-palkan lisäksi tarjoamme puhelin- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Tehtävä on kokoaikainen sekä määräaikainen, alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2024 ja päättyy 30.11.2026. Työ edellyttää valmiutta matkustamiseen kotimaassa sekä ajoittaiseen ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn. Pääasiallisena työskentelypaikkana on Turun toimistomme.

Hakemukset sekä ansioluettelo ja palkkatoivomus lähetetään 5.5.2024 klo 16.00 mennessä sähköpostitse antti.ali-raatikainen@lspel.fi

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa leirinjohtaja Mikko Rauhanen (045 131 6003) ja toiminnanjohtaja Antti Ali-Raatikainen (050 587 3311)