Nuorisotyön kesä2021

Alueelliset tapahtumapäivät, Ripari21 sekä MiniEldis22

Alueelliset tapahtumapäivät

Liiton toiminta-alueet järjestävät peruuntuneen POLTE -leirin ”leiriviikolla” omat alueelliset leiritapahtumapäivänsä. 6/8 toiminta-aluetta järjestävät omalla alueella nuoriso-osastoille kesäinen tapahtumapäivän, jonka ohjelma ja aikataulu ovat alueiden vapaassa suunnittelussa. Pääasia on, että saadaan nuorille järjestettyä mukava kesäinen kokoontuminen rajoitukset ja suositukset huomioiden.

Lisätiedot aluetapahtumista oman alueesi alueohjaajalta.

Alueelliset tapahtumapäivät:

  • Turun alue (PäivänPolte) 3.7.
  • Porin alue 4.7. Kirjurinluoto, Pori
  • Salon alue 10.7.
  • KaSaSan alue 10.7.
  • Vakka Suomi (KesäRace)10.7.
  • Rauman alue 10.7.

Rippileiri2021

LSPeL Palokuntariparin leiriosuus on tavoite järjestää leiriviikolla omalla ripariryhmällä 3.-9.7 Koskella omana minitapahtumanaan, jotta nuoret saadaan konfirmoitua kesällä. Riparin Konfirmaatio järjestettäneen kahdessa osassa kuten viime vuonnakin. Toivottavasti kokoontumisrajoitukset sallivat heinäkuussa läheisten läsnäolon Konfirmaatioissa. Riparilaisia ja huoltajia tiedotetaan aiheesta erikseen.

Olisiko 7–8.8. ideaa järjestää osastollesi ”syyskauden avaus”?

Tällä päivämäärällä nimittäin on mahdollista ottaa oman osaston kanssa osaa myös valtakunnalliseen Minieldis22h tapahtumaan virtuaalisesti. Eli jos osastosi haluaa järjestää omille nuorille starttipäivän, niin siihen on saatavilla ohjelmasisältöä myös valtakunnallisesti tuona ajankohtana. Vaikka osastosi harjoitukset nuorilla alkaisivatkin myöhemmin elokuussa tai syyskuussa, on tässä mahdollisuus koota oman osaston nuoret yhteen ennen harjoituksien alkamista.

https://www.palokuntaan.fi/tapahtumat/minieldis22h