LSPeL koulutuspäällikkö siirtyy uusiin tehtäviin

Jussi Suutarisen pesti päättyi huhtikuussa

Viimeinen työpäivä

Juuri ja juuri reilu vuosi tuli mittariin liiton koulutuspäällikkönä. Samalla tässä kirjoitan ainakin toistaiseksi viimeistä kertaa liiton sivuille.

Koronan sotkema vuosi ja samalla työaika oli kieltämättä haasteellinen. Kurssitoimintaa oli pahuksen hankala saada pyörimään, vaikkakin lukujen valossa se meni jopa kohtuullisen hyvin. Vilkkain aika sijoittui vuoden 2020 syksyyn ja melko lailla tasan kolmeen kuukauteen.

Hienoa oli huomata palokuntien aktiivisuus uusien palokuntalaisten rekrytoinnissa. Pelastustoiminnan peruskursseihin osallistui alueellamme noin 100 henkeä, josta voidaan sanoa olevamme yhdessä ylpeitä. Uskon että palokuntatoiminta on voimissaan niin kauan kuin kaikki jaksamme tehdä asian eteen töitä.

Vuoden aikana sain oppia paljon uutta varsinkin liiton toiminnasta ja ennen kaikkea tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin koko toiminta-alueella. Olin mielestäni näköalapaikalla. Kurssinjohtajista voi rinta rottingilla todeta, että koulutus on kokonaisuudessaan osaavissa käsissä. Osaamista on hurja määrä! Mieleen jää myös hyvä ponnistus, joka oli marraskuussa Turussa järjestetty kurssinjohtajien kurssi, kiitos osallistujille siitä.

Uudet haasteet odottavat viikon kuluttua töiden osalta. Vaikka työ koulutuspäällikkönä päättyy, oma palokuntaharrastus jatkuu edelleen Paimiossa kuten ennenkin. Palokuntalaisuutta minusta ei pois saa.

Kiitos kaikille, toivotan kaikille hyvää tulevaa kesää, stay safe!

Jussi Suutarinen