LSPeL 90 v. huomionosoitusohje

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto täyttää kuluvana vuonna 90 vuotta. Juhlavuonna on aihetta palkita liiton toiminnassa eri tasoilla mukana olevia, myös niitä näkymättömiä puurtajia, jotka eivät ole esillä esim. valiokunnissa tai hallituksessa.

Palkittavia huomioidaan ensisijaisesti LSPeL:n ansiomitaleilla, tai toissijaisesti SPEKin merkeillä. Mikäli henkilö ei vielä täytä seuraavan merkin kriteerejä, tai muutoin ei löydy soveltuvaa, niin hänet on mahdollista palkita erityisellä LSPeL:n 90 v. juhlavuoden huomionosoituksella.

Palkittavia esitetään niin, että kukin toiminta-alue tekee enintään 10 esitystä alueensa huomioitavista, ottaen huomioon tämän toiminnan viimeisen 5 vuoden ajalta.

Aluetoimikunnat toimittavat esityksensä oheisella lomakkeella huhtikuun loppuun (30.4.) mennessä järjestövaliokunnalle (liiton toimistoon). Lopullisen päätöksen huomionosoituksista tekee järjestövaliokunta (LSPeL:n kultaisen ansiomitalin päättää liiton hallitus). Ensimmäiset huomionosoitukset on mahdollista jakaa liiton kevätkokouksessa 16.5.

LOMAKE TÄSTÄ