KUKA MEITÄ PELASTAA 2030? SuomiAreenassa

LSPeL:n järjestämä paneelikeskustelu SuomiAreenassa Porissa paneutuu Pelastustoiminnan resursseihin tulevaisuudessa, etenkin vapaaehtoisen palokuntatoiminnan näkökulmasta. Mitä pelastustoiminta maksaa yhteiskunnalle? Entä kuinka paljon maksaa vapaaehtoinen palokuntatoiminta? Mikä arvo vapaaehtoisella palokunnalla on yhteiskunnassa?

Ovatko resurssit vähissä sekä ammatti- että vapaaehtoisen henkilöstön piirissä tulevaisuudessa? Riittääkö osaava vapaaehtoinen ja vakinainen väki ja miten resurssit turvataan? Kuka saa pelastaa, kun väki vähenee ja vaatimukset kovenevat? Mikä on kunnan rooli kuntalaisten turvallisuudessa?

Näitä kysymyksia pohtii paneeli, missä edustus pelastus-, kunta-, järjestö ja yritysalalta. Panelistit julkaistaan touko-kesäkuun taitteessa. Tule kuulolle Poriin torstaina 27.6. klo 13-13.45 Puuvillaan tai navigoi MTV Katsomoon, minne paneeli striimataan livenä.

LSPeL järjestää

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto (LSPeL) on mukana virallisena tilaisuudenjärjestäjänä SuomiAreenassa tulevana kesänä Porissa. LSPeL paneelikeskustelu järjestetään torstaina 27.6.2024 klo 13-13.45. Kauppakeskus Puuvillan SuomiAreenan lavalla. Keskustelu striimataan livenä myös MTV Katsomoon. Paneelikeskustelussa pureudutaan pelastusalan ajankohtaisiin aiheisiin mielenkiintoisten panelistien kanssa. Pysy kuulolla. #Suomiareena #suomiareena2024