Järjestökentän syksyn kuulumisia

Vuosi 2021 on ollut hyvin vaihtelevaa aikaa, tapahtumia on suunniteltu, siirretty, peruttu ja järjestetty. Järjestötyön puolella erityisesti loppuvuosi on ollut toiminnan täyteinen. Vihdoinkin ollaan päästy tapaamaan kasvotusten ja vaihtamaan kuulumisia. 

Lokakuussa järjestettiin Hallinnon ja päällystön opintopäivät Itämeren laineilla, paikalla oli yli 140 osallistujaa 30 eri palokunnasta.  

Marraskuussa Eurajoella järjestettiin Nuoriso-osaston johtajakurssilla. Samaa aikaan alkoi Nuoriso-osaston kouluttajakurssi, joka on odottanut vuoroaan keväästä lähtien, siirtyen jo peräti kolme kertaa vallitsevan tilanteen vuoksi. Nyt vihdoin kurssi päästiin järjestämään, ja osallistujiakin on ennätykselliset 23. Myös 10-tehtävä kilpailut kilpailtiin marraskuussa Suomusjärvellä. Osallistujia oli laajalti eri puolilta toiminta-aluettamme.  

Joulukuu alkoi Kouluttajaristeilyn merkeissä, noin 50 palokunta-, nuorisotyön- ja naistyönkouluttajan kanssa. Risteilyllä teemana oli kouluttaminen ja esiintyminen. Jouluisiin ja juhlallisiin tunnelmiin päästiin myös kuun toisella viikolla kun järjestettiin nais- ja nuorisotyön jouluruokailu, jonka yhteydessä palkittiin ansioituneita toimijoita liiton alueelta. Palkinnoista osa on odottanut vuoroaan pandemian vuoksi, mutta nyt palkinnot saatiin vihdoin jaettua.  

 Seuraavat palkinnot jaettiin: 

Ollin Pytty 2019   
I Euran VPK 
II Salon VPK 
III Nousiaisten VPK 

Tieto & taito-merkki 
Patrik Toivola  
Euran VPK 

Vuoden 2020 valtakunnallinen palokuntanuorisotyöntekijä  
Anni Liimatainen  
Rantakulman VPK 

Mimmin Malja 2021 
Joukkuekilpailu: 
I Jämijärven VPK 
II Rantakulman VPK 
III Pihlavan VPK 

Yksilökilpailu: 
I Mari halonen, Panelian VPK 
II Sanna Mansikka, Idänpään ja ympäryskuntien VPK 
III Mari Leskinen, HPL ry, naistyötoimikunnan pj 

Onnittelut vielä kaikille voittajille ja palkituille.

Vuoden 2020 valtakunnallinen palokuntanuorisotyöntekijä  
Anni Liimatainen  
Rantakulman VPK 
Ollin Pytty 2019   
Euran VPK  edustajat
Tieto & taito-merkki 
Patrik Toivola  
Euran VPK