REKRY: Hanketyöntekijäksi pilottihankkeeseen

Haemme Länsi-Suomen Pelastusalan Liittoon
HANKETYÖNTEKIJÄÄ
vastaamaan liiton Päivä Pelastajana -pilottihankkeesta

Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry toimii pelastusalan ja turvallisuuden edistäjänä Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Merkittävimpiä toimintamuotoja ovat palokuntien kouluttaminen, nais-, nuoriso-, ja veteraanityö sekä turvallisuusviestintä. Liiton jäsenistö koostuu alueen 115 vapaaehtoisesta palokunnasta sekä joukosta muita turvallisuusalan yhdistyksiä ja yrityksiä. Liitolla on toimipaikat Turussa ja Porissa.

Päivä Pelastajana -pilottihankkeen tarkoituksena on tuottaa elämykselliset koulutus- ja verkostoitumistilaisuudet ryhmälle alueemme 16–17-vuotiaita palokuntanuoria. Hankkeen työntekijän tehtävänä on suunnitella ja järjestää tapahtumat yhdessä alueemme pelastuslaitosten sekä vapaaehtoispalokuntien yhteyshenkilöiden kanssa. Myös viestintä ja raportointi ovat osa hanketyötä.

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi). Voit olla vielä opiskelija tai sinulla on kokemusta vastaavanlaisesta työstä sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Hanketyössä menestyksekäs onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyä ja MS 365 -ympäristön hallintaa. Eduksi katsomme palokuntatoiminnan kokemuksen ja tuntemuksen. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti hyväksytyllä ja sosiaalisesti merkittävällä vapaaehtoistoiminnan sektorilla. Työskentelet motivoituneiden ja kokeneiden vapaaehtoisten, sekä tiiviissä yhteistyössä myös pelastusviranomaisen edustajien kanssa.

Tehtävä on osa-aikainen (2–4 pv /vk) ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2024 ja kestää alkuvuoteen 2025 työn rytmityksen mukaan.

Palkkaus työtehtävässä tuntiperusteisesti 15€/ tunti. Lisäksi tarjoamme puhelin- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon.

Jätäthän ansioluettelosi ja avoimen hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaihin 31.3.2024 mennessä sähköpostitse nina.aronen@lspel.fi .

Lisätietoja tehtävästä sinulle antavat arkisin klo 9–16 järjestöohjaaja Nina Aronen (044 541 0221) ja toiminnanjohtaja Antti Ali-Raatikainen (050 587 3311) tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@LSPEL.fi)