TULIMEREN vastuullinen matkanjärjestäjä Matkavekka lopettaa toimintansa

Risteilyjärjestelyjä 2021 jatketaan. Varausmaksut palautetaan lomakkeen täyttöä vastaan. Toimi pikaisesti.

 Matkavekka tiedottaa

Perjantaina 18.9.2020 vahvistuneen tiedon mukaan Matkavekka lopettaa kaiken matkatuotannon ja matkamyynnin Suomessa, eikä Tulimeri-risteilyn myyntiä valitettavasti näin ollen enää hoideta Matkavekan kautta. Kaikki risteilyvaraukset peruutetaan ja Matkavekan vastuullinen matkanjärjestäjä TravelCo Nordic A/S palauttaa jo maksetut maksut asiakkaille täysimääräisinä.

Ilmoita tiedot varauksesi maksunpalautusta varten alla olevan linkin kautta avautuvalla lomakkeella viimeistään 24.9.2020. Mikäli varauksellasi ei ole maksuja, sinulta ei vaadita toimenpiteitä. Pyydämme huomioimaan, että koronaviruspandemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa maksupalautuksissa on viiveitä ja tämänhetkisen arvion mukaan palautus voitaisiin maksaa vasta marraskuun jälkeen.

VARAUSMAKSUN PALAUTUKSEN LOMAKESIVULLE

Kiitämme Tulimerityöryhmää ja kaikkia asiakkaita kuluneista vuosista ja mukavista hetkistä yhdessä.

-Hanna, Mirja ja koko muu Matkavekan porukka

TULIMERITYÖRYHMÄ(LSPeL)/Pääjärjestäjä tiedottaa

Hei,
valitettava uutinen Matkavekan alasajosta saavutti myös Länsi-Suomen Pelastusalan liiton (LSPeL/Tulimeren pääjärjestäjä). Muutoinkin ahtaassa tilanteessa takaisku on valtava. Matkavekka on hoitanut homman vuosia upeasti näihin päiviin saakka maaliin. Kiitos ja halaus siitä Hannalle ja Mirjalle Matkavekkaan.

Nyt tapahtuu sitten seuraavaa: Toistaiseksi Tulimeri-risteilyn 2021 järjestelyjä jatketaan. LSPeL hallitus tekee asiasta kuitenkin päätöksen lokakuussa.

Risteilyn jo varanneet, toimivat kuten yllä tässä viestissä Matkavekka on ohjeistanut.

Matkavekka toimittaa meille liittoon tiedot risteilyn jo varanneista ryhmistä. Joka tapauksessa matka pitää varata uudelleen. Selvitämme kuumeisesti paraikaa, miten ja minne saamme uuden varausjärjestelyn pystyyn. Periaatteena on se, että jo varanneilla säilyy ”etuotto-oikeus” tulevalle risteilylle. Tästä aiheesta lisää välittömästi kun saamme piuhat täällä päässä oikeisiin paikkoihin asian tiimoilta.

Terveisin Anssi Lamminen, LSPeL/Tulimerityöryhmä