Leiritiedote 1/2019 on julkaistu

14.12.2018

LEIRITIEDOTE

LOIMU 2019 järjestetään 30.6.-5.7.2019 Jämillä, Jämijärvellä.

Ilmailustaan tunnettu Jämi tarjoaa mielenkiintoiset maisemat leirille. Leirialueen läheisyydessä oleva toinen kiitorata on leirin aikana auki kevyelle ilmailulle, joten leiriläiset saavat todennäköisesti nauttia koko viikon laskuvarjotaitureiden esityksistä.

Leirityöryhmä 2019 kokoontui toiseen kokoukseensa sunnuntaina 9.12. Jämijärven VPK:n Kipinäkellarissa. Samana viikonloppuna leirin kurssinjohtajat olivat koolla leirin koulutuspäällikön johdolla koko viikonlopun Jämijärvellä. Leirityöryhmä käsitteli kokouksessaan muun muassa leirin nimen ja logon, leirin talousarvion ja päätti leirimaksuista sekä leiri-ilmoittautumisten aikatauluista.

PoPeLi mukaan leirille

Pohjanmaan Pelastusliiton nuoriso-osastot osallistuvat myös ensi kesänä LOIMU 2019 leirille. Leirityöryhmään on nimetty myös PoPeLin edustajat. Pohjanmaalta odotetaan leiriläisiä n. 100-150 henkeä.

Tässä seuraavia tärkeitä poimintoja ja
päivämääriä leirityöryhmän muistiosta

• Leirikirje 1 postitetaan ja julkaistaan 15.1.2019. Se sisältää ohjeet ilmoittautumisesta, tehtävähauista sekä lisätietoa leirimaksuista ym. tärkeää infoa.

• Ilmoittautuminen leirille HAKAn kautta. Ilmoittautuminen aukeaa 1.2.2019 ja kestää 31.3.2019 asti. Nyt on hyvä kohta laittaa Hakan henkilötiedot kuntoon ja tarkistaa ovatko esimerkiksi sähköpostit oikein.

• Jälki-ilmoittautuminen avataan HAKAan omana tapahtumanaan 31.3. jälkeen.

• Leirimaksu koko leirin osalta on 95 euroa ennen 31.3. ilmoittautuneilta.

• Leirimaksu lähetetään palokuntiin jo kesäkuun alussa. Henkilövaihdokset leiriläisistä palokunnan sisällä eivät vaikuta leirimaksuun tai peruutuksiin. Muutoslaskutus tapahtuu, jos osallistuvan palokunnan kokonaisvahvuus muuttuu.

Leirikirje pdf-versiona tästä